login   |    register
Modeling in General: Other Sites
Place your announcements here please.
Model Shipwrights??
Red4
Visit this Community
California, United States
Joined: April 01, 2002
KitMaker: 4,285 posts
Armorama: 1,867 posts
Posted: Monday, October 25, 2010 - 03:50 AM UTC
Is the site down? I can't seem to get in or even to the site at all... Thanks, "Q"
Gunny
Visit this Community
Pennsylvania, United States
Joined: July 13, 2004
KitMaker: 6,705 posts
Armorama: 713 posts
Posted: Monday, October 25, 2010 - 07:47 AM UTC

Quoted Text

Is the site down? I can't seem to get in or even to the site at all... Thanks, "Q"



No way mate...been here all day!
Red4
Visit this Community
California, United States
Joined: April 01, 2002
KitMaker: 4,285 posts
Armorama: 1,867 posts
Posted: Monday, October 25, 2010 - 10:07 AM UTC
That is odd...I get this message every time I try to go to the site..
Method Not Implemented

GET to / not supported.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.15 (Unix) mod_ssl/2.2.15 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 PHP/5.2.13 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at modelshipwrights.kitmaker.net Port 80

Any suggestions?? "Q"
Red4
Visit this Community
California, United States
Joined: April 01, 2002
KitMaker: 4,285 posts
Armorama: 1,867 posts
Posted: Monday, October 25, 2010 - 10:14 AM UTC
I have been using Firefox for my browser. I switched to IE and it worked. Guess I need to clean out my Firefox cache/history or something...."Q"
Red4
Visit this Community
California, United States
Joined: April 01, 2002
KitMaker: 4,285 posts
Armorama: 1,867 posts
Posted: Monday, October 25, 2010 - 10:22 AM UTC
Problem solved. I deleted all cookies and anything associated with MS and then logged in again. No more error messages. Guess I had a bad cookie or whatever in the system. "Q"
Gunny
Visit this Community
Pennsylvania, United States
Joined: July 13, 2004
KitMaker: 6,705 posts
Armorama: 713 posts
Posted: Monday, October 25, 2010 - 10:16 PM UTC

Quoted Text

Problem solved. I deleted all cookies and anything associated with MS and then logged in again. No more error messages. Guess I had a bad cookie or whatever in the system. "Q"



Aye!
I use FF as my browser as well, mate, and as a habit I dump the cache every time I sign off...glad to hear that it's all sorted!

Cheers,
~Gunny